Yhdessä juoksukuntoon – Juoksukoulu aloittelijoille ja jo hieman hölkänneille!

Lämpenevät kevät illat ja  lenkkipolut kutsuvat sinua liikkumaan. Juoksutekniikassa voi olla kehitettävää, kestävyydessä olisi parannettavaa ja reissuun voi olla vaikea lähteä yksin.

Lähdetään siis yhdessä liikkeelle. Jokaviikkoisilla monipuolisilla treeneillä ja harjoitteilla jalkasi saavat siivet ja matkasi parempaan kuntoon on jo hyvässä vauhdissa. Kurssilta saat yksinkertaisen juoksuohjelman, jota noudattamalla kehität kuntoasi kesää varten. Tutustumme Hämeenlinnan monipuolisiin maastoihin, lenkkipolkuihin, portaisiin ja metsäreitteihin. Ohjeistan juoksijan tekniikkaa, voimaharjoittelua, kehonhuoltoa ja palautumista. Tämä kurssi on erittäin kattava ja taatusti onnistumisen tunteen osallistujilleen antava. Tärkeintä on ulkona olo ja hyvä mieli jokaiselle.

Aikaisempaa juoksutaustaa ei tarvita. Alustakin voi aloittaa. Kurssi antaa ideoita ja vinkkejä myös hölkkääjille, jotka tavoittelevat kehittymistä lajissa. Jokainen huomioidaan henkilökohtaisesti ja harjoittelu tapahtuu pienryhmässä. Nyt kannattaa olla nopea ja varata paikkansa jo valmiiksi!

Treenit
maanantaisin klo 18.15 (paitsi viikolla 18 torstaina 3.5)
Kurssi 23.4.–11.7.2018

Hinta: 95 € / 8 treeniä ja tapaamista

Ilmoittautuminen ja kurssisuunnitelma: eva@younga.fi