Tuskaa, Hikeä, Treeniä täysillä ja pilke silmäkulmassa!

Kuoleman Lauantait palaavat taas ohjelmistoon pakottaen osallistujansa äärirajoille. Tapahtuma tarjoaa kestävyysharjoitusta kokeneellekin liikkujalle maustettuna Evan (huonolla) huumorilla, mutta loistavalla tsemppauksella.

Lauantaina 8.9.2018 klo 11.00–13.30 Hämeenlinnan uimahallin salissa

Syksyn ensimmäinen Kuoleman Lauantai tarjoaa kaksi tuntia kovaa treeniä. Vaikka liikummekin kovaa ja korkealla, ovat kaikki tervetulleita. Liikkeet ja harjoitukset voidaan muokata helpommiksi ja välillä on myös sallittua levätä. Ohjaan sinut ammattitaidolla, turvallisesti ja pitkällä kokemuksella ylittämään omat rajasi. Hyvänolon hormonit tuovat tuntien jälkeen takuulla onnistumisen kokemuksen jokaiselle!

Klo 11.15 KNOCKOUT

Klo 12.15 Toiminnallinen KAHVAKUULA MAXI mausteella

Tuntikuvaukset:

KNOCKOUT 
Tämä tunti on totaalinen tyrmäys. Se vie mehut kovastakin treenaajasta. Tunnilla otetaan mallia erilaisista taistelulajeista ja nyrkkeillään pimeitä varjoja vastaan. Kestävyys ja kehonhallinta joutuvat todelliselle koetukselle pitkissä voimapidoissa. Tule ja ota haaste vastaan.
Joku ehkä muistaakin tämän tunnin muutaman vuoden takaa 😉

TOIMINNALLINEN KAHVAKUULA
Kahvakuula on paljon pyydetty takaisin ohjelmistoon ja palautinkin sen Metsolan sunnuntai alkuiltaan. Tällä tunnilla tiedossa tehokas ja toiminnallinen kestävyyttä ja voivaa kuormittava harjoitus, johon tuodaan lisämausteeksi kovat intervalliosuudet. Chiliä on heitetty joukkoon siis reippaalla kädellä perustreeniin verrattuna 😉

Tunneilla on hikitakuu!

Ota mukaan jumppamatto tai alusta. Minulla on kaikki muu tarvittava. Mattojakin löytyy rajallinen määrä salista.

Tapahtuman hinta:
10€ yksi tunti ja 15€ molemmat tunnit.
Suosittelen ilmoittautumaan eva@younga.fi, mutta pääset mukaan toki myös vain tulemalla paikalle täynnä treeni-intoa 🙂

Ilmoittautuminen ja tiedustelut eva@younga.fi