Lauantaina 8.9 klo 16.00 järjestän alkusyksyn Metsäjoogatunnin Kärmeskallioiden päällä. Tapaamme Kihtersuon uimarannalla, josta jatkamme yhdessä pitkospuita pitkin harjoituspaikalle. Näköalat ovat mahtavat Aulankojärjen levittäytyessä eteemme. Tälle tunnille kannattaa ottaa oma matto mukaan, sillä teemme harjoitteita myös maassa.

Hinta: kertamaksu 8 €, maksetaan paikanpäällä käteisellä, liikunta- ja kulttuuriseteleillä tai maksukortilla
Paikkana: Kihtersuon uimaranta. Tapaamme noin 10 minuuttia ennen harjoituksen alkua kohtaamispaikalla, josta jatkamme yhdessä eteenpäin.
Ilmoittautuminen: Ennakkoon ilmoittautumista ei tarvita. Tarkista kuitenkin FBsta onko tuntia. Huono sää voi perua tunnin.

Ota mukaan ulko-olosuhteisiin sopiva matto ja lämpötilaan sopivat asusteet. Tunnilla voi olla paljain jaloin tai tossuilla.

Tervetuloa metsäjoogaan!

Luonto antaa voimaa. Luonnossa liikkuminen edistää oppimista, laskee verenpainetta, helpottaa keskittymistä, vähentää stressiä ja parantaa kipuja. Tässä vain muutama metsän parantavista voimista, lista hyvää tekevistä vaikutuksista on loputon.

Tänä syksynä vien taas joogan metsään. Luonnon värit, hiljaisuus, tuoksut ja tunnelma luovat mitä parhaimman ympäristön kehon ja mielen harjoitukselle. On helppo keskittyä ja olla läsnä hetkessä taipuen asanaan vanhan tammen runkoon tukien ja meditoida lintuja kuunnellen. Hengitys kulkee helpommin ja silmät näkevät avarammin. Sydän tuntee puhtaammin.

Tervetuloa siis lempeille joogatunneille luonnon pehmeään huomaan. Nämä joogatunnit sopivat jokaiselle. Taivas kattona ja multa varpaiden alla on temppelimme rauhalle ja hyvälle ololle.