Tervetuloa liikkumaan kanssani!

Sunnuntaina 19.8.2018
klo 15.00–18.00

Paikka: Hämeenlinnan uimahalli, Uimarintie 2, HML

Kaikille ilmainen ja avoin hyvänmielen tapahtuma!

TERVETULOA LIIKUNNALLINEN SYKSY!

Kesä on takana. Nostakaamme siis tossut naulakosta roikkumasta. Puhalletaan pölyt pois ja suunnataan kohti uusien mahdollisuuksien syksyä. Tarjoamme sinulle päivän liikuntaa ja hyvää oloa hikoillen, treenaten ja nauraen loistavassa seurassa. Tapahtuma on kaikille maksuton ja avoin. Löydät paikanpäältä myös parhaimmat syystarjoukset ja vinkit hyvään oloon.

Eva ja Sirja (Younga ja SirjaPT) yhdistävät taas voimansa ja tarjoavat sinulle startin uuteen liikunnalliseen kauteen. Matto kainaloon ja tossut suhisten mukaan! Kutsuthan ystävät, työkaverit, siskot, tädit, tuttavat ja miehet mukaan. Saamme kunnon pirskeet aikaiseksi mahtavalla porukalla.

Ohjelmassa:
klo 15.00 KEHONPAINOHARJOITUS ULKONA(Sirja)
klo 15.00 ZUMBA (Eva)
klo 15.35 KILLERITREENI (Sirja)
klo 16.05 TEHOTRAMPOLIINI (Eva)
klo 16.40 TOIMINNALLINEN KAHVAKUULA(Eva)
klo 17.15 ULKOTREENIT (Sirja)
klo 17.15 LEMPEÄ JOOGA JA KEHONHUOLTO(Eva)

Paikkana:
Hämeenlinnan uimahallin liikuntasali, Uimarintie 2, HML

Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen

ZUMBA
Zumba on hauska, helppo ja tehokas tanssiin ja kuntoharjoitteluun perustuva tunti. Tunnilla pääosassa on energinen musiikki. Jokainen Zumbaa omalla tyylillään ja tavallaan. Zumba on suoritusvapaata niin keholle kun mielellekin. Tunnille sinun tarvitsee tuoda vain itsesi. Kotiin viemisiksi luvataan hikeä ja iloinen mieli. (Tunti tiistaisin klo 18.05 syyskaudella)

ULKOTREENIT (ulkona)
Näissä treeneissä pääset liikkumaan raittiissa ulkoilmassa ja ottamaan ilon irti keväästä! Tunnilla kohotetaan aerobista kuntoa sekä lihaskuntoa hyvällä fiiliksellä. Muista pukeutua sään mukaisesti ja ota oma ulkomatto mukaan.

KEHONPAINOHARJOITUS (ulkona)

KILLERITREENI
eli kovatehoinen treeni sinulle, joka haluat tiukkaa harjoittelua, hikeä ja tehoa. Tunti sisältää intervalliosuuksia. Käytämme kehonpainoa vastuksena. Tule mukaan ja haasta itsesi!

TEHOTRAMPOLIINI
Trampoliinilla hyppiminen on samaan aikaan todella hauskaa ja erittäin tehokasta! Laji kehittää kehoa ja kuntoa nopeasti. Tasapaino, kestävyys, lihasten hermotus ja keskustan syvät- ja lantionpohjanlihakset joutuvat koetukselle tässä lajissa. Laji sopii myös monelle, joka ei pysty hyppimään kovalla lattialla. Trampoliini joustaa ja pehmentää pomput lähes veden kaltaiseen lempeyteen nivelille ja selälle. (Tunti sunnuntaisin klo 16.30 syyskaudella)

TOIMINNALLINEN KAHVAKUULA
Tätä on pyydetty ja nyt toiveenne toteutuu. Evan kahvakuula tunti palaa lukujärjestykseen syyssunnuntaille. Tässä on oiva mahdollisuus päästä kokeilemaan tätä huippu treeniä. Kahvakuulalla harjoittelu kuormittaa koko kehoa. Se parantaa kestävyyttä, voimaa, tasapainoa, motoriikkaa ja kehontuntemusta. Et tarvitse mukaan omaa kuulaa. Tule ja ota haaste vastaan. (Tunti sunnuntaisin klo 17.30 syyskaudella)

LEMPEÄ JOOGA JA KEHONHUOLTO
Tällä tunnilla pääset tutustumaan joogaan ja tunnille tuodaan mausteita myös muista kehonhuollon tekniikoista. Tämä tunti sopii kaikille jättäen osallistujille lempeän, rauhallisen ja lämpimän olon tapahtuman viimeisenä tuntina. (Seasonal Yoga maanantaisin klo 19.30 ja Kehonhuolto&Jooga tiistaisin klo 19.05 syyskaudella)

TAPAHTUMA ON KAIKILLE MAKSUTON JA AVOIN.