Metsolan tunnit 

Seasonal Yoga joogakurssi sopii kaikille. Joogatunnit rauhoittavat kehon ja mielen. Lempeä HathaYogaan perustuva asanaharjoitus | Younga, Hämeenlinna

Seasonal Yoga kevään joogakurssi
sunnuntaisin klo 17.30–18.30

Ajalla 11.3. – 3.6.2018
Hinta: 99 € / 9 kertaa tai
kertamaksu 15 € (poissaolot voi korvata muilla tunneillamme)
Paikkana: Metsola, Kaurialan koulu, Rinnetie 58
Ilmoittautuminen: eva@younga.fi

Tunteja ei pidetä 1.4, 15.4, 13.5, 3.6

Evalla on aina tunneilla lainata mattoja ja joogatiiliä, jos sinulla ei ole omia mukanasi. Muistathan varata lämmintä vaatetta loppurentoutukseen. Salissa on välillä hieman vetoa.

Tervetuloa lempeälle joogatunnille!

Kevään kurssi nostaa energiaa juurista kohti latvoja. Asanaharjoitteissa keskitymme kylkiä ja kehon sivuja venyttäviin ja vahvistaviin harjoituksiin. Puun elementti ja vihreä väri tuovat kevään. On aika uuden valon, kasvun ja nousun.

Seasonal Yoga on lempeä HathaYoga -tyyli, joka sopii kaikille. Seasonal Yogan perusajatus on, että olemme osa luontoa ja luonnon muutoksilla on vaikutusta meihin. Seasonal Yogan avulla pyritään saavuttamaan kehon ja sen toimintojen täydellinen tasapaino. Tunnilla työskennellään asanoiden, hengitysharjoitusten ja meditaation kanssa. Seasonal Yogassa hyödynnetään myös Qi gong harjoitteita täydentämään joogaharjoitusta. Harjoitusten sisältö muuttuu vuodenaikojen vaihtuessa. Tutustu lisää Seasonal Yogaan.