ILOA, VALOA ja RAUHAA – hyvinvointi- ja liikuntatapahtuma

Lauantaina 15.12.2018 klo 9.30 – 14.00

Saaristen Koululla, Saaristenkatu 13, Hämeenlinna

Kutsumme Sinut nauttimaan elämästä kanssamme hyvinvoinnin parissa. Valoa ja iloa hyvinvointi- ja liikuntatapahtumassa yhdistyvät iloinen treeni, ajatukset onnellisuudesta ja ilosta, omalle keholle ja mielelle hyvää tekevästä liikkeestä sekä palautumisesta. Päivä koostuu kahdesta osiosta: energisestä ja iloisesta treenistä sekä dynaamisesta ja palauttavasta joogasta. Osioiden välissä tunnin teehetki sekä ajatuksia onnellisuudesta. Voit osallistua molempiin osioihin tai halutessasi vain toiseen. Tapahtumasta saat kotiin viemisiksi hyvän mielen lisäksi myös tuotelahjan. Yhdelle tunnille saapuva saa juomapullon ja koko tapahtumaan osallistuva myös fasciahierontapallon.

Klo 10.00-11.00 ILOA JA ONNEA TREENI

Liikkumisen ilo ja onni! Tässä treenissä pääset hakemaan haastetta kehollesi lihaskuntoharjoitusten parissa ja liikuttamaan itseäsi iloisen musiikin innoittama. Löydä energia, vapaus ja voima omasta kehostasi ja liikkumisestasi. Treeni sopii sekä aloittelijoille että kokeneemmalle treenaajalle.

Klo 11-12.00 ONNELLISUUDEN SIEMENIÄ JA TEEHETKI
Evan ja Sirjan pieni luento onnellisuuden teemaa lähestyen. Olet tervetullut kuuntelemaan ajatuksiamme ja nauttimaan kupillisen teetä kanssamme, osallistuitpa sitten ensimmäiseen osioon, toiseen osioon tai molempiin.

Klo 12-13.30 JOOGATEN JOULURAUHAAN Vol.1
Laskeudutaan hetkeksi kehon ja mielen harjoituksen pariin ja unohdetaan ympäröivä jouluhössötys. Voimaannutaan, venytään ja hengitetään keskittyen vain hetkeen ja itseemme. Aloitamme kehoa valmistavilla, avaavilla ja lämmittävillä harjoituksilla. Tämän jälkeen siirrymme virtaavaan ja voimistavaan vinyasa- osuuteen ja tunti saattelee meidät lopuksi ihanan rentouttavaan ja restoratiiviseen rauhaan. Voit olla jo pitkän linjan joogi, joogistisesta harjoituksesta kiinnostunut tai kaipaat hetken hengähdystä elämääsi kehonhuoltona, tämä harjoitus sopii kaikille. Tunnilla apuvälineenä on yogawheel..
Joogaten joulurauhaan vol.2 on ma 17.12 klo 19.00 Myllymäen koululla.

Hinta:
– 12€/ 1 tunti
– 20€/ 2 tuntia

Matot ja kaikki muu tunneilla tarvittava löytyy tapahtumassa Evalta ja Sirjalta. Pukeudu siis mukaviin ja liikkumisen mahdollistaviin vaatteisiin ja nappaa mukaasi juomapullo.

Tervetuloa mukaan hyvän mielen tapahtumaamme vaikka yhdessä ystävän kanssa!
Sinun kohtaamistasi odottaen,

Eva ja Sirja

Ilmoittautumiset 6.12.2018 mennessä: Evalle  eva@younga.fi