Joogalauantai tarjoaa inspiraatiota, iloa ja onnistumisia Sinulle
lauantaina 22.9.2018 klo 10.15–15.30

Terhi Palminen (E-Ryt500+paljon lisää) saapuu pitämään joogapäivää, joka käy hieman jooganneista jo pitkään lajia harrastaneisiin tai sen parissa työskenteleviin.
Tämä nainen antaa kokemuksellaan ja ammattitaidollaan varmasti ajatuksia ja ideoita omaan harjoitukseesi. Olet sitten joogatiesi alussa tai opetat jo toisia, on tämä päivä Sinulle. Terhi osaa huomioida juuri Sinulle sopivat haasteet ja askeleet kehittyäksesi matkallasi onnelliseksi yogigsi. Hänen jämerän lempeä ohjauksensa ja osaamisensa ovat aivan omaa luokaansa.

Terhi pitää kolme tuntia. Kaksi tuntia ovat lattia vinyasaharjoituksia eri teemoilla ja yksi tunti on ilmajoogaa. Tunneille on paikkoja rajoitetusti.

Klo 10.15 Vinyasa 1 (rintakehä, hartia, selkä)
Klo 12.00 Vinyasa 2 (lonkka, lantio, alaselkä)

Klo 14.00 Ilmajooga
Ilmoittautuminen: eva@younga.fi

Hinnat:
Lattiavinyasa 18€/90 min
Ilmajooga 18€/60 min
Kaksi valitsemaasi tuntia 34€
Kaikki kolme tuntia 50€

Tunneilla on lainata mattoja, vöitä ja joogatiiliä, jos sinulla ei ole omia mukanasi. Muistathan varata lämmintä vaatetta loppurentoutukseen. Salissa on välillä hieman vetoa.

Tervetuloa tutustumaan Terhiin ja tunteihin:
_____________________________________________

Tunti 1. VINYASA teemana taaksetaivutukset
Klo 10.15 – 11.45

Tunnilla keskitytään olkapäiden, rangan ja lonkan koukistajien liikkuvuuteen ja siirrytään hiljalleen pienistä taaksetaivutuksista kohti suurempia koko kehon tasapainoa unohtamatta. Taaksetaivutukset ovat voimakkaan energisoivaa ja voimaannuttavat sekä kehoa että mieltä. Tunnilla annetaan asanoista eri vaihtoehtoja, jolloin jokaisella on mahdollisuus muokata harjoitusta itselle sopivaksi. Anahata- eli sydänchakran alue on voimakkaiden tunteiden, rakkauden ja myötätunnon aluetta.

Lokah samastah sukhino bhavantu
*************
May all be happy and free

Paikkana Hämeenlinnan uimahallin liikuntasali
Uimarintie 2, 13100
Sisäänkäynti hallin edestä, oikeasta sivusta

______________________________________________

Tunti 2. VINYASATUNTI teemana lonkat ja lantion alue
Klo 12.00 – 13.30

Tunnilla tehdään monipuolisia koko lantion seudun liikkuvuutta lisääviä ja lihaksistoa vahvistavia harjoitteita koko kehon tasapaino huomioiden. Tunnilla annetaan vaihtoehtoisia asanoita, joista jokainen voi valita itselleen sopivan version perusasanoista halutessaan käsitasapainoihin saakka edeten. Lonkan alueen huoltaminen vaikuttaa koko lantion seudun ja alaselän kireyksiä helpottavasti. Lantion seudun harjoitteet ovat muladhara- eli juurichakraan vaikuttavia eli voimakkaan tasapainottava ja maadoittavia harjoitteita.

Paikkana Hämeenlinnan uimahallin liikuntasali
Uimarintie 2, 13100
Sisäänkäynti hallin edestä, oikeasta sivusta

______________________________________________

Tunti 3. ILMAJOOGA 
Klo 14.00 – 15.00

Ilmajoogassa joogaharjoitus tehdään katosta roikkuvaa kangasta monipuolisesti hyödyntäen. Osa harjoitteista tehdään perinteisesti matolla, osittain kankaan avulla tai kokonaan ilmassa leijuen.  Kankaan tuki auttaa avaamaan hengitystä ja kangas myös hieroo kehoa tehokkaasti. Ilmajooga helpottaa tehokkaasti selän ja niska-hartiaseudun kireyksiä. Ylösalaisin tehtävät asanat eli inversiot voimistavat verenkiertoa, rauhoittavat kehoa ja piristävät mieltä. Ilmajooga tukee perinteistä joogaharjoitusta auttaen asanoiden linjauksissa. Kangas antaa myös lempeän tuen ja turvallisuuden tunteen rentoutumiseen, rauhoittumiseen ja oman mielen kuunteluun. Tule nostamaan harjoitukseksi uusiin ulottuvuuksiin!

Paikkana FitSTATION
Eteläkatu 1 (linja-autoaseman talo)
13100 Hämeenlinna

______________________________________________

Jooga opettaja Terhi Palminen
www.terhipalminen.com

Olen joogaopettaja E-RYT 500 ja sertifioitu jivamuktijoogaopettaja. Jooga on kuulunut jokapäiväiseen elämääni vuosia kokonaisvaltaisena elämäntapana jo kauan ennen kuin opiskelin joogaopettajaksi.

Joogassa minua kiehtoo sen moniulotteisuus, fyysisen ja henkisen puolen yhdistäminen ja se, kuinka jooga ulottuu kaikille elämän osa-alueille. Mielenkiintoista on myös se, kuinka harjoitus jatkuvasti muuttaa muotoaan. Jooga on koko elämän mittainen harjoitus!

Ohjaamani vinyasajooga on dynaamista ja haastaa sekä kehoa että mieltä. Tunneilla edetään vaiheittain kohti haastavampaa, jolloin jokainen voi valita asanoista itselleen kulloiseenkin hetkeen sopivan tasoisen version. Tunneillani on usein jokin teema, johon keskitytään koko kehon ja mielen tasapainoa unohtamatta. Tilaa pitää jäädä myös hetkestä nauttimiseen ja pysähtymiseen.

Opettajana pyrin olemaan johdonmukainen, selkeä ja kannustava. Jokainen joogi on lähtökohdiltaan erilainen ja tärkeää onkin oppia kuuntelemaan oman kehon ja mielen viestejä. Opetustilanteet ovat hyvin vastavuoroisia, opin oppilailtani jatkuvasti uutta. On hienoa saada jakaa eteenpäin oppimiaan asioita, mutta myös samalla itse oppia ja oivaltaa uutta. Opettaja ei ole koskaan valmis!

Minulla on ollut Ilo työskennellä loistavien ja kannustavien opettajien kanssa. Olen kouluttautunut ympäri maailmaa: Intiassa, New Yorkissa, Lontoossa, Costa Ricassa ja Tukholmassa. Opettajinani ovat olleet mm. Julie Martin, Emil Wendel, Gary Carter, Alanna Kaivalya, Jeffrey Cohen, Yogeswari, Emma Henry, Sharon Gannon ja David Life. Intiassa olen toiminut myös itse opettajana Bamboo yoga retreatissä ja Brahmani -joogakoulussa.

Namaste ♥