Syksyn 2018 Reetat ovat aloittaneet matkansa ja seuraava ryhmä starttaa tammikuussa 2019. Voit jo ilmoittautua mukaan.

Nyt on aika remontin, jonka lopputuloksen päätät sinä ja me autamme sen toteutuksessa.

Kaipaatko elämääsi motivaatiota, liikuntaa, terveyttä, kokonaisvaltaista hyvinvointia ja mahdollisuutta positiiviseen muutokseen?  Kamppailet sitten painon kanssa, kärsit motivaation puutteesta tai kuntosi on rapistunut, me autamme. Remontti Reetat lähtevät tänä syksynä yhdeksännelle reissulleen. Kevään 2018 Reettojen ajatuksia matkastaan voit lukea artikkelin lopusta.

Jos haluat kehittyä, oppia uutta ja tutustua erilaisiin liikuntamuotoihin Remontti Reetat on sinua varten. 

REMONTTI REETAT KEVÄT 2019

Treenit ja tapaamiset 

Paikka:
Hinta: 
Maksuvälineinä käteinen, lasku, Smartum, E-passi ja Easybreak.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: eva@younga.fi

Reettojen Reissun alkaa viikolla 3 ja alkukesän viimeinen tapaaminen on kesäkuun alussa. Yhteensä 22 viikkoa yhteisiä treenejä ja tapaamisia monipuolisen liikunnan, ravintovinkkien, hyvänolon, pohdiskelevien keskusteluiden, ryhmätsempin ja ammattitaitoisen valmennuksen parissa.

Remontti Reetat -ryhmävalmennus sisältää:

  • Ryhmän oma tehokas, monipuolinen ja iloinen treeni kerran viikossa
  • Mahdollisuus osallistua ilmaiseksi jopa viiteen ohjattuun jumppaan/treeniin viikossa
  • Tutustumiskertoja erilaisiin lajeihin ja uusiin liikuntamuotoihin
  • Ohjeistusta ja ideoita terveelliseen ja monipuoliseen ravitsemukseen
  • Tietoa liikunnan, levon ja palautumisen merkityksestä hyvässä elämässä
  • Avaimia ja ajatuksia stressin- ja ajanhallintaan
  • Kuntotestit ja kehonkoostumuksen mittauksen alussa ja lopussa
  • Kuntosali- ja kotitreeniohjelma
  • Kannustusta ja tukea omien tavoitteiden saavuttamiseksi
  • Yhdessä tekemisen iloa ja onnistumisen kokemuksia

Tässä kevään 2018 Reettojen ajatuksia matkastaan…

”Reettojen kautta olen oppinut panostamaan omaankin hyvinvointiini ja olen löytänyt vihdoin liikunnan ilon. Olette molemmat ohjaajat tosi inspiroivia ja suosittelen Reettoja oikein mielelläni❤
-Heini S-

”Useamman kerran Reetta-ryhmään kuuluneena voin sanoa että tässä uudessa konseptissa oli jotain sellaista mitä arvostan todella suuresti. Ei mittanauhaa eikä vakaa, laihdutus ei ollut pääasia. Etsimme hyvää kokonaisvaltaista oloa, puhuimme unesta, levosta, palautumisesta, mielenrauhasta, liikunnasta ja ravinnosta aivan erilaisella tasolla. Erittäin kattava valikoima eri liikuntamuotojen kokeiluun. Vaikka omat tavoitteet eivät toteutuneet toivotulla tavalla, kipinän nämä leidit minussa sytyttivät. Eli suosittelen lämpimästi ja äänestän itseni jatkoon. Eva ja Sirja💞” 

– Jaana/Mummu 59v

”Remontti Reetat ryhmävalmennus tähtää kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseen. Olen saanut ryhmältä hyvin paljon; Päässyt tutustumaan uusiin lajeihin ja osallistumaan viikottaisten omien tapaamisten lisäksi Evan ja Sirjan muille tunneille. Kurssin hinta on sisältöönsä nähden edullinen. Ammattitaitoisten ohjaajien tuki ja kannustus on huippua ja treeneihin on aina mukava tulla. Kaiken lisäksi muista ryhmäläisistä on saanut monta uutta hyvää kaveria  Suosittelen lämpimästi tätä kaikille, jotka haluavat parantaa fyysistä ja henkistä jaksamista ja voida paremmin!”

-Johanna

” Remontti Reetat ryhmävalmennus on kirkkaasti paras valmennuskokemukseni erilaisten kurssien ja velmennusten joukosta. Positiivisuuden kautta tsemppaavat valmentajat ottavat jokaisen kurssilaisen huomioon yksilönä antaen tilaa omille oivalluksille, ”hellästi tuuppien” oikeaan suuntaan. Monipuolisesta liikuntavalikoimasta löytyy varmasti jokaiselle jotain, tai kuten itselläni se kauan kadoksissa ollut liikkumisen ilo  Tätä hyvän mielen valmennus matkaa on tukenut ammattitaitoisten valmentajien lisäksi mahtavat kurssikaverit ja hersyvä huumori 

– Outi

”Remontti Reetat -valmennus on antanut hyvät avaimet kohti parempaa hyvinvointia tehokkaiden treenien, monipuolisen tiedon ja mielenkiintoisten tehtävien kautta. Ihanat ja ammattitaitoiset valmentajat ottavat jokaisen huomioon yksilönä ja tsemppaavat eteenpäin. Treeneihin on ollut aina mukava tulla ja niissä on päässyt kokeilemaan monipuolisesti eri lajeja. Valmennuksesta on löytynyt myös uusia ihania treenikavereita, joiden kanssa naurua riittää. Oma olotila on parantunut ja energiaa saanut lisää arkeen. Suosittelen!”

-Sanna