Ihanaa joogaa sinulle

Seasonal Yoga joogakurssi sopii kaikille. Joogatunnit rauhoittavat kehon ja mielen. Lempeä HathaYogaan perustuva asanaharjoitus | Younga, Hämeenlinna

Seasonal Yoga loppukesän joogakurssi
maanantaisin klo 19.30–20.30

Ajalla 3.9.–24.9
Hinta: 44 € / 4 kertaa tai kertamaksu 15 € (poissaolot voi korvata Metsolan tunneilla)

Paikkana: Myllymäen koulu, Ahokatu 20, 13130 Hämeenlinna
Ilmoittautuminen: eva@younga.fi

Loppukesän tunti on energinen ja lämpöä ylläpitävä. Tunnit sopivat vasta-alkajille ja jo enemmän jooganneille. Asanavariaatiot tekevät harjoittelusta jokaisen kunto ja osaamistasolle sopivaa. Evalla on aina tunneilla lainata mattoja ja joogatiiliä, jos sinulla ei ole omia mukanasi. Muistathan varata lämmintä vaatetta loppurentoutukseen. Salissa on välillä hieman vetoa.

Tervetuloa lempeälle joogatunnille!

Seasonal Yoga on lempeä HathaYoga -tyyli, joka sopii kaikille. Seasonal Yogan perusajatus on, että olemme osa luontoa ja luonnon muutoksilla on vaikutusta meihin. Seasonal Yogan avulla pyritään saavuttamaan kehon ja sen toimintojen täydellinen tasapaino. Tunnilla työskennellään asanoiden, hengitysharjoitusten ja meditaation kanssa. Seasonal Yogassa hyödynnetään myös Qi gong harjoitteita täydentämään joogaharjoitusta. Harjoitusten sisältö muuttuu vuodenaikojen vaihtuessa. Tutustu lisää Seasonal Yogaan.

 

 

 

 

TallennaTallenna