”Se erilainen juoksukoulu” – Juoksukoulu aloittelijoille ja jo hieman hölkänneille!

Seuraavat kurssit alkavat keväällä 2019. Voit ennakkoilmoittautua jo mukaan!

Haaveiletko lenkille lähdöstä tai siitä kuuluisasta flow-tunteesta juostessa? Tuntuuko juoksu ja hölkkä pelkältä puurtamiselta ja innostus laantuu ensimisen tai toisen kerran jälkeen? Jos nämä ajatukset kuulostavat tutuilta ja yksin ei tule lenkille lähdettyä, lähdetään yhdessä. Jokaviikkoisilla monipuolisilla treeneillä ja harjoitteilla jalkasi saavat siivet ja matkasi parempaan kuntoon on jo hyvässä vauhdissa. Kurssilta saat yksinkertaisen juoksuohjelman, jota noudattamalla kehität kuntoasi ja jaksat paremmin.

Tutustumme Hämeenlinnan monipuolisiin maastoihin, lenkkipolkuihin, portaisiin ja metsäreitteihin. Ohjeistan juoksijan tekniikkaa, voimaharjoittelua, kehonhuoltoa ja palautumista. Tämä kurssi on erittäin kattava ja taatusti onnistumisen tunteen osallistujilleen antava. Tärkeintä on ulkona olo ja hyvä mieli jokaiselle.

Aikaisempaa juoksutaustaa ei tarvita. Alustakin voi aloittaa. Kurssi antaa ideoita ja vinkkejä myös hölkkääjille, jotka tavoittelevat kehittymistä lajissa. Jokainen huomioidaan henkilökohtaisesti ja loistava porukka tsemppaa treeneissä.. Nyt kannattaa olla nopea ja varata paikkansa jo valmiiksi!

TREENIT

KURSSI 1

Kurssit alkavat huhtikuussa. Kevään tarkempi  ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Hinta: Kevään 2019 hinta ilmoitetaan myöhemmin 

Ilmoittautuminen ja kurssiohjelma: eva@younga.fi